Onze specialisaties

Specialisatie prefab

Langenhuizen glas is een innovatieve organisatie die niet alleen constant bezig is met de laatste nieuwe ontwikkelingen en toepassingen op het gebied van glas, maar zelf ook bezig is met ontwikkelingen van nieuwe systemen.

Prefab partner

Het leveren van glas en aanverwante producten behoort natuurlijk tot de primaire taak van een bedrijf als het onze. Dit doen wij graag en goed op elk niveau en in iedere prijsklasse. Toch zagen wij een naast deze primaire behoefte een behoefte ontstaan die zich ontwikkelde binnen een steeds verder veranderende markt en ondernemers klimaat, namelijk de behoefte voor een prefab partner voor aannemers en timmerbedrijven.

Specialisatie

Door de omvang van ons bedrijf zonder de flexibiliteit te verliezen die nodig is voor dit traject, heeft Langenhuizen reeds lang geleden geïnvesteerd om als partner binnen deze veranderende vraagmarkt een hoofdrol te kunnen gaan spelen. Dus voor Prefab ook wel Prefabricage genoemd op het gebied van bouwklare oplossingen gecombineerd met alle mogelijke glasvarianten bent u als aannemer, timmerfabriek of anders bouw gerelateerde organisatie bij Langenhuizen glas aan het juiste adres.

Informatie

Bent u als bedrijf of organisatie benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen als gespecialiseerd prefab partner, neem dan gerust contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om met u van gedachten te wisselen over deze nieuwe mogelijkheden waarbij de sterke kanten en het kennisniveau van verschillende bedrijven elkaar ontmoeten. U kunt ook bellen met: Langenhuizen Heesch: 0412 – 45 24 44 of Langenhuizen Cuijk: 0485 – 35 07 50.

Wilt u direct meer informatie over enkel glas?