Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen kopen in de regio Den Bosch

Kunststof kozijnen bieden u vele voordelen en er zijn dan ook verschillenden redenen om de keuze voor kunststof kozijnen te maken. Kunststof kozijnen zijn eenvoudig in onderhoud. Het grootste voordeel is dat het kozijn bestand is tegen bijna alle weersomstandigheden.

Uw woning beter geïsoleerd

Met kunststof kozijnen is uw woning beter geïsoleerd daarmee bespaart u veel geld en daarnaast ontlast u ook nog eens het milieu. Door het vervangen van uw kozijnen door kunststof kozijnen kunt u uw stookkosten met wel 23% verlagen. Dit wordt gerealiseerd door diepe kozijnen met isolerende kamers en hr++ glas.

Mooie kozijnen, eenvoudig in onderhoud

Als u uw houten kozijnen vervangt door kunststof kozijnen bent u geen geld en tijd meer kwijt aan het onderhoud van uw kozijnen. U wilt geen kozijnen meer schilderen en schuren en met kunststof kozijnen is dit ook niet meer nodig. Onderhoud is niet meer nodig, de kozijnen zijn eenvoudig te reinigen met water en zeep.

Inbrekers blijven buiten

Kunststof kozijnen zijn inbraakveilig, u wilt inbrekers immers geen kans geven om uw woning binnen te komen! Door een stalen binnenframe en hang- en sluitwerk wat voorzien is van een politiekeurmerk veilig wonen is uw huis optimaal beschermd tegen inbrekers. Zo kunt u ook nog besparen op uw verzekering. Er wordt dus aangeraden om naar het keurmerk veilig wonen te kijken als u van plan bent een aankoop te doen. Ook is het verstandig om naar het VKG keurmerk te kijken. Dit keurmerk wordt vrijgegeven door de Vereniging Kunststof Gevelementenindustrie. De kozijnen met dit keurmerk voldoen aan alle gestelde eisen van de VKG.

Aantrekkelijke vormgeving

Met kunststof kozijnen kunt u uw huis aantrekkelijker vormgeven en technisch verbeteren. Daarnaast doet u een waardevaste investering in uw huis. Kies er dus ook voor om uw kozijnen te vervangen door kunststof kozijnen. Daarnaast zijn de kozijnen leverbaar in bijna elke gewenste kleur, met recycle-garantie en zelfs met een houtnerf. Er zijn zelfs kunststof kozijnen verkrijgbaar waarbij er een houtnerf in het kozijn gewalst is voor een nog mooiere en natuurlijkere uitstraling. De kleuren van een kozijnenprofiel worden aangegeven met een RAL code.

Materiaal

Kunststof kozijnen worden gemaakt van polyvinylchloride. Deze stofnaam wordt ook wel afgekort tot PVC. Er wordt naast PVC soms ook gebruik gemaakt van andere synthetische materialen. Doorgaans zijn dit type kozijnen goed geïsoleerd en vergelijkbaar met houten of aluminium kozijnen welke vaak bedekt zijn met isolerende vezels.

Maak een afspraak of bezoek de showroom

Al vele jaren levert en plaatst Langenhuizen kunststof kozijnen. Wij kennen dus alle toepassingsmogelijkheden en eigenschappen van kunststof kozijnen. In onze showroom in Heesch en Cuijk kunnen we u diverse voorbeelden laten zien. Kom daarom eens langs en laat u verrassen of maak direct een afspraak. Dit kan ook bij u op lokatie. Woont u in Den Bosch, geen enkel probleem wij komen graag bij u langs.

Wilt u direct meer informatie over kunststof kozijnen?