Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/langenhuizen.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Langenhuizen Glasservice BV

Kozijnen Uden

Langenhuizen Glasservice plaatst uw kunststof kozijnen in de regio van Nijmegen, Oss en Uden. Deze kozijnen zijn makkelijk in onderhoud en bestendig tegen alle weersomstandigheden. U ontdekt onze kozijnen in de showroom in Heesch of u maakt een afspraak en wij komen bij u thuis langs.

N

Veilig

N

Op maat

N

Exclusieve materialen

Misschien vindt u dit ook interessant 

Montage van kozijnen in Nijmegen, Oss of Uden

Met de plaatsing van kunststof kozijnen bespaart u heel wat energiekosten en ontlast u het milieu. U bespaart tot 23 procent op uw verwarmingskosten. Dit komt mede door het gebruik van HR++ isolatieglas. De kozijnen die wij u aanbieden zijn gemaakt uit pvc, dat goed isolerend werkt. Uw kozijnen zijn leverbaar in verschillende kleuren en u krijgt een recyclegarantie. In onze showroom ontdekt u de verschillende mogelijkheden.

Houd inbrekers buiten met onze kozijnen

Wanneer u kiest voor kunststof kozijnen houdt u inbrekers buiten in de regio Nijmegen, Oss en Uden. De kozijnen zijn voorzien van een stalen binnenframe en hang- en sluitwerk. Onze kozijnen dragen het keurmerk ‘Veilig Wonen’. Met het keurmerk weet u dat u kwaliteit in huis haalt. Daarnaast zijn de kozijnen makkelijk in onderhoud. U hoeft ze enkel af en toe te reinigen met water en zeep.

Al onze producten voldoen aan de veiligheidseisen

Al de glassoorten die wij aan u aanbieden voldoen aan de strengste veiligheidsvoorschriften. Daarnaast zijn onze monteurs altijd goed opgeleid en beschikken ze over de nieuwste kennis binnen hun vakgebied. Hierdoor kunt u met al uw vragen altijd bij ons terecht.

Raam gebroken? Onze herstelservice is al onderweg

Heeft u een gebroken raam? Bel dan meteen naar onze 24 uurs herstelservice. Deze bereikt u op elke dag en op elk uur. Door onze complete service hebben we heel wat glassoorten in huis en kunnen we u meestal meteen verder helpen. Indien nodig plaatsen we een tijdelijke noodvoorziening.

Vraag uw offerte voor raamkozijnen aan

Wilt u kozijnen plaatsen in uw woning in de regio Nijmegen, Oss of Uden? Onze glasspecialisten komen graag bij u langs. Vraag naar uw offerte door te bellen naar 0412 – 45 24 44.