Langenhuizen Glasservice BV

Kozijnen Uden

Langenhuizen Glasservice plaatst uw kunststof kozijnen in de regio van Nijmegen, Oss en Uden. Deze kozijnen zijn makkelijk in onderhoud en bestendig tegen alle weersomstandigheden. U ontdekt onze kozijnen in de showroom in Heesch of u maakt een afspraak en wij komen bij u thuis langs.

N

Veilig

N

Op maat

N

Exclusieve materialen

Offerte aanvragen Langenhuizen Glasservice
Misschien vindt u dit ook interessant 

Montage van kozijnen in Nijmegen, Oss of Uden

Met de plaatsing van kunststof kozijnen bespaart u heel wat energiekosten en ontlast u het milieu. U bespaart tot 23 procent op uw verwarmingskosten. Dit komt mede door het gebruik van HR++ isolatieglas. De kozijnen die wij u aanbieden zijn gemaakt uit pvc, dat goed isolerend werkt. Uw kozijnen zijn leverbaar in verschillende kleuren en u krijgt een recyclegarantie. In onze showroom ontdekt u de verschillende mogelijkheden.

Houd inbrekers buiten met onze kozijnen

Wanneer u kiest voor kunststof kozijnen houdt u inbrekers buiten in de regio Nijmegen, Oss en Uden. De kozijnen zijn voorzien van een stalen binnenframe en hang- en sluitwerk. Onze kozijnen dragen het keurmerk ‘Veilig Wonen’. Met het keurmerk weet u dat u kwaliteit in huis haalt. Daarnaast zijn de kozijnen makkelijk in onderhoud. U hoeft ze enkel af en toe te reinigen met water en zeep.

Al onze producten voldoen aan de veiligheidseisen

Al de glassoorten die wij aan u aanbieden voldoen aan de strengste veiligheidsvoorschriften. Daarnaast zijn onze monteurs altijd goed opgeleid en beschikken ze over de nieuwste kennis binnen hun vakgebied. Hierdoor kunt u met al uw vragen altijd bij ons terecht.

Raam gebroken? Onze herstelservice is al onderweg

Heeft u een gebroken raam? Bel dan meteen naar onze 24 uurs herstelservice. Deze bereikt u op elke dag en op elk uur. Door onze complete service hebben we heel wat glassoorten in huis en kunnen we u meestal meteen verder helpen. Indien nodig plaatsen we een tijdelijke noodvoorziening.

Vraag uw offerte voor raamkozijnen aan

Wilt u kozijnen plaatsen in uw woning in de regio Nijmegen, Oss of Uden? Onze glasspecialisten komen graag bij u langs. Vraag naar uw offerte door te bellen naar 0412 – 45 24 44.