Isolatieglas

Isolatieglas kopen in de regio Den Bosch, Cuijk en Heesch

Isolerend dubbel glas van Langenhuizen is de meest eenvoudige uitvoering van isolatieglas. Deze constructie is opgebouwd uit twee of drie glasbladen die door een afstandshouder uit elkaar worden gehouden. Hierdoor ontstaat er een tussenruimte, ofwel spouw. De spouw is gevuld met droge lucht en de randen van het isolatieglas zijn door een speciale kit luchtdicht afgesloten. De droge lucht tussen de ruiten zorgt ervoor dat er minder warmte of kou wordt doorgegeven en isoleert tot tweemaal beter dan enkel glas.

HR++ isolatieglas voor een nog betere isolatie

Bij Langenhuizen in de regio van Den Bosch kunt u ook terecht voor HR++ glas. HR++ isolatieglas (Hoog Rendement) is dubbel glas met een veel hogere warmte-isolatie dan gewoon dubbel glas. Dit komt door een dunne metaalcoating die is aangebracht op één zijde van het glas (in de spouw). Bij HR++ isolatieglas is de spouw daarbij gevuld met een speciaal (inert) gas dat de warmte en kou nog slechter doorgeeft dan droge lucht. Mede hierdoor isoleert HR++ glas tot vijfmaal beter dan enkel glas. Daarbij kan HR++ isolatieglas ook worden voorzien van andere eigenschappen zoals zonwering, geluidwering, inbraakwering, brandwering, voorkomen van letsel bij breuk en bovendien van zelfreiniging. Elk huis in Cuijk, Heesch en Den Bosch verdient HR++ glas van Langenhuizen.

Ruiten vervangen met HR++ isolatieglas in regio Cuijk en Heesch

De glasservice van Langenhuizen is dag en nacht bereikbaar om uw isolatieglas te vervangen bij schade. Voor zowel het dubbel glas als het HR++ glas van Langenhuizen geldt dat uw nieuwe isolatieglas gewoon in de bestaande kozijnen geplaatst kan worden. Gaat u enkel glas vervangen door HR++ isolatieglas, dan levert u dat vele voordelen op, met name op uw stookkosten. Zo kunt u in een gemiddelde woning ongeveer 650 m3 gas per jaar (ong. € 435,-) besparen. U kunt in sommige gemeenten zelfs subsidie krijgen op dubbel glas en HR++ ramen. Dit is afhankelijk van de ligging van uw woning. Als u last heeft van geluidsoverlast door weg-, treinverkeer of industrie dan kan HR++ isolatieglas uitkomst bieden. Informeer bij uw gemeente wat in uw situatie de mogelijkheden zijn.

Neem contact met ons op

Is uw ruit stuk of wilt u enkel glas laten vervangen door HR++ isolatieglas? In Heesch belt u dan naar 0412 – 45 24 44 en in Cuijk belt u naar 0485 – 35 07 50. Wij komen graag bij u langs voor de montage van uw nieuwe ramen. Wilt u meer informatie over isolatieglas en de mogelijkheden die het biedt? Of heeft u een andere vraag? Breng dan gerust een bezoek aan onze showroom in Heesch of Cuijk. Ook is het mogelijk om direct een afspraak te maken bij u op locatie. Woont u in Den Bosch? Dat is geen enkel probleem! Wij komen graag bij u langs.

Wilt u direct meer informatie over isolatieglas?