Langenhuizen Glasservice BV

Isolatieglas montage

Langenhuizen Glasservice zorgt voor uw isolatieglas en de montage. Dankzij dit glas isoleert u uw woning beter en bespaart u op uw energierekening. U kunt bij ons ook terecht voor HR++ isolatieglas voor een nog beter resultaat. Ook wanneer u glasschade heeft komen we bij u langs.

N

Veilig

N

Op maat

N

Exclusieve materialen

Offerte aanvragen Langenhuizen Glasservice

Misschien vindt u dit ook interessant 

Dubbel isolatieglas voor uw woning, wij doen de montage

Wanneer uw woning over enkel glas beschikt, is het raadzaam dit te vervangen door dubbel isolatieglas. Dit glas bestaat uit meerdere glasplaten met lucht ertussen. Deze droge lucht zorgt ervoor dat er minder warmte en kou vanbinnen naar buiten en vice versa wordt doorgegeven. Hierdoor bespaart u heel wat energiekosten.

Montage van HR++ isolatieglas

Wilt u nog beter isoleren? Kies dan voor HR++ isolatieglas. Hierbij is de warmte-isolatie hoger dan bij dubbel glas. Dit komt doordat er een dunne metaalcoating op één zijde van het glas is aangebracht. Daarnaast is de tussenruimte tussen het glas opgevuld met een speciaal gas in plaats van lucht. Deze geeft kou en warmte nog slechter door dan droge lucht. Ook is het mogelijk om dit type glas te voorzien van zonne- of geluidswering.

Maak vandaag een afspraak voor uw ruiten in Heesch

Wilt u een specialist voor de montage van isolatieglas? Bel dan meteen naar Langenhuizen Glasservice op het nummer 0412 – 45 24 44. Dit nummer belt u ook voor het stellen van vragen. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord.