Hardglas

Hardglas kopen in de regio van Den Bosch

Als u op zoek bent naar hardglas van hoge kwaliteit dan moet u bij Langenhuizen zijn. Voor glazen deuren, gevelbeglazing, badkamerelementen van glas en de toepassing van glas voor meubelen wordt gebruikgemaakt van hardglas. Deze glassoort is namelijk veel sterker en veiliger dan gewoon glas.

Hoe wordt hardglas gemaakt?

Hardglas wordt gehard door het glas te verhitten en daarna snel af te koelen. Door dit proces is hardglas tot wel zeven keer sterker dan normaal floatglas. Er zijn meerdere soorten glas die gehard kunnen worden zoals bijvoorbeeld figuurglas. Ook is het mogelijk het glas van een kleur te voorzien. Daarnaast zijn er nog andere mogelijkheden zoals hardglas zandstralen of het toepassen van een print. Voor meer informatie over de mogelijkheden van hardglas kunt u gebruikmaken van het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Maak een afspraak of bezoek de showroom

Al vele jaren kunt u bij Langenhuizen terecht voor de levering en montage van hardglas. Wij kennen alle toepassingsmogelijkheden en eigenschappen van gehard glas. Wilt u meer informatie over hardglas of heeft u een vraag? Breng dan gerust eens een bezoek aan de showroom in Heesch of Cuijk óf maak direct een afspraak op locatie. U bereikt ons door te bellen naar 0412 – 45 24 44 of een e-mail te sturen naar info@langenhuizen.nl.

Wilt u direct meer informatie over hardglas?