Langenhuizen Glasservice BV

Hardglas montage

Wilt u hardglas op maat laten maken en de montage van het glas overlaten aan ervaren monteurs? Langenhuizen Glasservice is uw specialist in het op maat maken van hardglas en de montage ervan. Voor douchewanden, glazen deuren en gevelbeglazing is de keuze voor hardglas ideaal. Dit materiaal kan namelijk goed tegen een stootje en is veiliger dan gewoon glas. In onze showroom in Heesch ontdekt u alle toepassingsmogelijkheden van gehard glas voor uw woning. Wij helpen u graag verder met een gepast advies.

N

Veilig

N

Op maat

N

Exclusieve materialen

Offerte aanvragen Langenhuizen Glasservice

Misschien vindt u dit ook interessant 

Wij zorgen voor hardglas op maat en de montage in omgeving Den Bosch

Wilt u gehard glas kopen? Dat is een uitstekende keuze! Deze glassoort is immers sterker en veiliger dan gewoon glas en wordt gebruikt voor tal van toepassingen. Hardglas wordt gehard door het glas te verhitten en daarna snel af te koelen. Er zijn meerdere soorten glas die u kunt kopen en die gehard kunnen worden zoals bijvoorbeeld figuurglas. Ook is het mogelijk het glas van een kleur of print te voorzien of het glas te zandstralen.

Montage van uw douchewand in gehard glas

Hardglas is het perfecte materiaal voor uw douchewand. Laat de montage van uw nieuwe douchewand van hardglas gerust aan ons over. Onze professionele monteurs bespreken altijd ter plaatse welke bevestigingswijze(n) ze kunnen toepassen. In onze showroom vindt u heel wat voorbeeldmodellen, zodat u inspiratie opdoet voor uw eigen badkamer.

Wenst u een deur uit gehard glas te kopen?

Als u een deur uit gehard glas wilt kopen, dan is Langenhuizen Glasservice uw specialist! Onze hardglazen deuren hebben een stijlvolle uitstraling en zijn geschikt voor elk project. Deze deuren zijn verkrijgbaar in blank glas, satijnglas, matglas of gekleurd glas. Keuze te over, dus! De montage van uw deuren uit gehard glas gebeurt altijd op maat. U kiest dus zelf de kleur, dikte en grootte.

Ontdek onze expertise in onze showroom in Heesch

Wilt u gehard glas kopen? Langenhuizen Glasservice kent de vele toepassingen van gehard glas en zorgt voor de montage bij u thuis. Vraag om advies aan onze specialisten in de showroom in Heesch of maak een afspraak met ons bij u thuis. Bel voor meer informatie naar 0412 – 45 24 44 of stuur een e-mail naar info@langenhuizen.nl.