Glazen keukenwanden

Glazen keukenwanden van glas op maat kopen in de regio Den Bosch

Langenhuizen Glas levert keukenwanden op iedere gewenste maat. De glazen keukenwanden zijn te leveren in verschillende diktes, ontwerpen, afwerkingen en bevestigingssystemen.

Veiligheid keukenwand van glas

De glazen keukenwanden worden gemaakt van gehard glas waardoor ze geschikt zijn om als achterwand geplaatst te worden bij elk type kookplaat. Gehard glas is hittebestendig tot ongeveer 270º C en is vele malen sterker dan normaal glas. U hoeft dus niet bang te zijn dat het glas zal breken of beschadigd raakt. Voor glazen keukenwanden gebruiken wij kristalglas wat extra gezuiverd en helder is. Hierdoor kunnen wij een betere kleurechtheid garanderen. Wilt u toch voor een andere glassoorten kiezen dan adviseren wij u graag. Dit is belangrijk voor uw veiligheid en het voorkomen van verwondingen.

Glazen keukenwand in vele kleuren

Natuurlijk wilt u dat de glazen keukenwand aansluit bij de rest van uw keuken. Daarom hebben wij een ruime keuze uit diverse kleuren. Wilt u liever geen effen kleur? Dan is er ook de mogelijkheid voor een keukenwand met foto. Zelfs een zelf aangeleverde foto behoort tot de mogelijkheden. Kortom met een glazen keukenwand kunt u alle kanten op. In onze showroom hebben we diverse voorbeelden van glazen keukenwanden. Maak een afspraak in de showroom of bij u op locatie bijvoorbeeld in Den Bosch. Direct een afspraak maken.

Wilt u direct meer informatie over glazen keukenwanden?