Glazen douchewand op maat

Glazen douchewand op maat

Wilt u een glazen douchewand of douchescherm, inclusief douchedeur, op maat laten maken? Dan wilt u deze taak natuurlijk uit handen geven aan een betrouwbaar bedrijf. Bent u nog op zoek naar een glasservicebedrijf? Dan zijn wij u graag van dienst! Bij Langenhuizen Glasservice in Heesch zijn we gespecialiseerd in het op maat maken van een glazen douchewand of douchescherm mét douchedeur. Bovendien komen we uw nieuwe glazen douchewand graag bij u thuis monteren. In heel Noord-Brabant kunt u van onze diensten gebruikmaken.

N

Veilig

N

Op maat

N

Exclusieve materialen

Offerte aanvragen Langenhuizen Glasservice

Misschien vindt u dit ook interessant 

Een glazen douchewand op maat: de mogelijkheden

Uw nieuwe glazen douchwand en douchedeur moeten uiteraard passen binnen het interieur van uw badkamer. Daarom kunt u bij Langenhuizen Glasservice een douchescherm met douchedeur op maat laten maken. Glazen douchewanden en douchedeuren zijn bij ons beschikbaar in verschillende diktes, ontwerpen, afwerkingen en bevestigingssystemen. U kiest zelf hoe u het glaswerk wilt laten samenstellen. Vind u dit echter lastig? Dan kunt u uiteraard rekenen op een gepast advies van onze professionals.

Welk bevestigingssysteem past het beste bij uw douche?

Een glazen douchewand op maat kan op verschillende manieren bevestigd worden. Welke bevestigingswijze u het beste kunt kiezen, is afhankelijk van het soort douche dat u heeft. Bij een inloopdouche gebruiken de monteurs een of meerdere stabilisatiesteunen, die ze aan de wand monteren. Bij een nisdouche bevestigen de monteurs de glazen douchewand op maat aan de nis met hoeksteunen en geleiders. Wij helpen u uiteraard graag met het vinden van het beste bevestigingssysteem voor uw nieuwe glazen douchewand.

Het juiste advies voor een veilig resultaat

Wanneer u ervoor kiest om een douchescherm op maat te laten maken, kunt u dit het beste overlaten aan een betrouwbaar bedrijf als wij. Wij begrijpen namelijk dat veiligheid boven alles gaat en doen er daarom alles aan om uw veiligheid te kunnen waarborgen. Onze glazen douchewanden op maat voldoen dan ook aan de laatste veiligheidseisen. Zo wordt uw douchewand vervaardigd uit thermisch gehard glas. Hardglas wordt gehard door het glas te verhitten en daarna snel af te koelen. Hierdoor is het wel zeven keer sterker dan floatglas.

Vraag een offerte aan voor een douchewand op maat in Heesch

Wilt u van onze diensten gebruikmaken en een douchescherm of glazen douchewand op maat laten maken? Dan zijn wij u graag van dienst. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan of maak een afspraak. U bereikt ons door te bellen naar 0412 – 45 24 44 of een e-mail te sturen naar info@langenhuizen.nl. U kunt er ook voor kiezen het contactformulier op de website in te vullen. Voor eventuele vragen bent u uiteraard ook welkom om contact met ons op te nemen of langs te komen in onze showroom in Heesch. Onze medewerkers helpen u graag.