Langenhuizen Glasservice BV

Glazen deuren in Eindhoven en omgeving

Bent u op zoek naar een bedrijf voor glazen deuren in Eindhoven of omgeving? Dan houdt uw zoektocht hier op. Langenhuizen Glasservice is namelijk dé specialist als het gaat over de plaatsing van glazen deuren in de regio Eindhoven. Kom gerust eens langs in onze showroom in Heesch. Hier vindt u heel wat verschillende deuren. Daarnaast is het mogelijk om een deur op maat te bestellen. Ontdek snel de beste deur voor uw interieur.

N

Veilig

N

Op maat

N

Exclusieve materialen

Wij plaatsen glazen deuren in de regio Eindhoven

Onze hardglazen deuren hebben een stijlvolle uitstraling en zijn geschikt voor elk bouwproject. De deuren zijn verkrijgbaar in blank glas, satijnglas, matglas en gekleurd glas. U heeft dus genoeg keuze! De montage van uw glazen deuren gebeurt altijd op maat. U kiest dus zelf de afwerking en bevestigingswijze. Daarnaast voldoet het glas dat wij gebruiken altijd aan de laatste veiligheidsvoorschriften.

Kiest u ook voor een glazen schuifdeur?

Het plaatsen van een glazen schuifdeur is een snel opkomende trend. Steeds meer mensen vragen naar de mogelijkheden hiervoor, en dat is terecht. Een glazen schuifdeur ziet er namelijk erg stijlvol uit en zorgt voor meer natuurlijk licht in uw ruimte. Het op maat laten maken van zo’n schuifdeur laat u ook aan ons over. Onze monteurs komen vervolgens graag bij u langs om de schuifdeur te monteren.

We bieden ook hardglazen keukenwanden en doucheschermen

Dat glas een mooi materiaal is om in uw woning te verwerken, staat vast. Droomt u ook van een glazen douchescherm of keukenwand? Onze glaszetters maken al het glas op maat. Ontdek de mogelijkheden in onze showroom of maak een afspraak bij u thuis.

Maak een afspraak in Eindhoven of omgeving voor uw glazen deuren

Wilt u glazen deuren plaatsen in uw woning of project in de regio Eindhoven? Bel voor een afspraak met een van onze glasspecialisten naar 0412 – 45 24 44 of stuur een e-mail naar info@langenhuizen.nl. In heel Noord-Brabant kunt u gebruikmaken van onze diensten.