Langenhuizen Glasservice BV

Glasherstel Veghel

Is uw ruit gebroken en bent u op zoek naar een snel glasherstel in Veghel of omgeving? Langenhuizen Glasservice is 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar om u te helpen. We hebben bijna alle soorten glas in huis. Naast glasreparatie, is het ook mogelijk om uw glasrenovatie uit te voeren. Bekijk snel onze complete service.

N

Veilig

N

Op maat

N

Exclusieve materialen

Offerte aanvragen Langenhuizen Glasservice
Misschien vindt u dit ook interessant 

24 uur op 24, 7 dagen op 7 uw glasherstel in Veghel en omgeving

Gebroken glas? Bel dan naar Langenhuizen Glasservice. U bereikt onze service dagelijks en op elk moment van de dag. We hebben de meest uiteenlopende glassoorten in voorraad, waardoor we u altijd zo snel mogelijk verder helpen. Mocht uw glas niet in voorraad zijn, dan plaatsen we meteen een noodvoorziening.

Glasherstel voor glas in lood daar belt u een specialist voor op

Langenhuizen Glasservice heeft een jarenlange ervaring met het glasherstel van glas in lood in Veghel en omgeving. Glas in lood kan op allerlei manieren schade oplopen. Denk hierbij aan het loslaten van brandverf of glasbreuk. Daarnaast is het ook mogelijk dat de constructie rondom het glas schade oploopt. Daarnaast gebeurt het vaak dat het werk schade oploopt door een verkeerd onderhoud. Bel ons op en onze specialisten zorgen voor een piekfijne restauratie. Heeft u dringend glasherstel nodig in Veghel of omgeving? Bel snel naar 0412 – 45 24 44.