Langenhuizen Glasservice BV

Glasbedrijf Veghel

Een glasbedrijf nabij Veghel en Eindhoven? Kom naar Langenhuizen Glasservice

Glas komt in vele soorten en in de regio Veghel en Eindhoven. U kunt bij Langenhuizen Glasservice terecht voor alle varianten. Bent u op zoek naar glas en weet u niet welke soort glas u het beste kiest? Wij voorzien u in dat geval graag van een passend advies.

N

Veilig

N

Op maat

N

Exclusieve materialen

Offerte aanvragen Langenhuizen Glasservice
Misschien vindt u dit ook interessant 

Enkel glas en dubbel glas voor uw woning

Enkel glas is in feite een verzamelnaam voor alle enkelbladige glassoorten. Enkel glas is ideaal om ruimtes mee te scheiden en is bij het glasbedrijf Langenhuizen Glasservice nabij Veghel en Eindhoven in verschillende diktes, ontwerpen en afwerkingen te verkrijgen. Daarnaast bieden we ook gelaagd glas aan. Dit glas is opgebouwd uit minimaal twee glasbladen met daartussen één of meerdere tussenlagen. Dit zorgt ervoor dat het glas stevig bij elkaar gehouden wordt. Dit glas is ook als dubbel- en HR++ glas te verkrijgen en is in diverse veiligheidsniveau ’s leverbaar. Waardoor het ook te gebruiken is als beveiligingsglas.

Uw glasbedrijf voor isolatieglas in Veghel en Eindhoven

Isolerend dubbel glas van Langenhuizen Glasservice is de meest eenvoudige uitvoering van isolatieglas. Deze constructie is opgebouwd uit twee of drie glasbladen die door een afstandshouder uit elkaar worden gehouden. Hierdoor ontstaat een tussenruimte (spouw), die gevuld is met droge lucht. Deze lucht zorgt ervoor dat er minder warmte of kou wordt doorgegeven. Daarnaast isoleert dit glas tot tweemaal beter dan enkel glas. Voor een nog betere isolatie is er HR++ glas. Deze is voorzien van een metaalcoating en een met gas gevulde spouw. Hierdoor heeft het een veel hogere isolatiewaarde dan dubbel glas.

Bel uw glasbedrijf voor hardglas in Eindhoven en Veghel

Geschikt voor glazen deuren, gevelbeglazing, badkamerelementen van glas en de toepassing van glas voor meubelen. Er wordt hiervoor altijd gebruik gemaakt van hardglas. Deze glassoort is veiliger en tot wel zeven keer sterker dan gewoon glas. Wilt u meer weten over ons glas? We helpen u graag verder op 0412 – 45 24 44.