Langenhuizen Glasservice BV

Glas in lood Veghel

Geniet van de pracht van glas in lood in Eindhoven, Nijmegen of Veghel. Dit gekleurd glas betovert al eeuwen de mens. Hoewel de techniek al erg oud is wordt hij vandaag nog vaak gebruikt voor onder meer kunst in huis. Langenhuizen Glasservice maakt glas in lood en restaureert het. Geniet snel van ons vakmanschap.

N

Veilig

N

Op maat

N

Exclusieve materialen

Offerte aanvragen Langenhuizen Glasservice
Misschien vindt u dit ook interessant 

Uw glas in lood voor een betoverd spektakel in Eindhoven, Nijmegen of Veghel

Droomt u van een kunstwerk uit glas in lood in uw woning of als geschenk voor iemand? U kiest zelf uit een moderne beeltenis of een klassiek patroon. U maakt zelf een ontwerp of kiest een bestaande tekening. Heeft u advies nodig? Kom dan naar onze showroom in Heesch en onze specialisten helpen u graag verder.

Glas in lood gebroken? Wij zorgen voor de restauratie

Langenhuizen Glasservice heeft een jarenlange ervaring met de restauratie van glas in lood. Glas in lood kan op allerlei manieren schade oplopen. Denk hierbij aan het loslaten van brandverf of glasbreuk. Daarnaast is het ook mogelijk dat de constructie rondom het glas schade oploopt. Bovendien gebeurt het vaak dat het werk schade oploopt door verkeerd onderhoud. De ramen moeten immers uiterst voorzichtig gewassen worden. Wanneer wij uw glas in lood repareren, nemen we het meestal mee naar onze werkplaats. In dit geval voorzien wij voor u een noodvoorziening.

Elke dag bereikbaar voor uw schadeherstel

Gebroken glas in lood in Eindhoven, Nijmegen of Veghel? Bel dan naar onze glasservice. We zijn 24 uur op 24 per dag, 7 dagen per week, bereikbaar. Na uw oproep komen we zo snel mogelijk langs om de schade op te meten en uw glas in lood raam te herstellen. Onze specialisten zorgen voor een piekfijne restauratie.

Vraag naar onze service

Wilt u een kunstwerk uit glas in lood of heeft u een restauratiedienst nodig? Wij komen naar Eindhoven, Nijmegen, Veghel of een andere locatie in Nederland. Stel uw vraag telefonisch via 0412 – 45 24 44.