Gelaagd glas

Gelaagd glas kopen in regio Cuijk en Heesch

Gelaagd glas (Ook wel sandwichglas genoemd) van Langenhuizen is een veiligheidsglas wat is opgebouwd uit minimaal 2 glasbladen met daartussen één of meerdere moeilijk stuk te krijgen kunststof tussenlagen van polyvinylbutyral (PVB) welke onder hoge temperatuur aan elkaar gesmolten worden. De kunststof tussenlagen zorgen ervoor dat het glas stevig bij elkaar gehouden wordt zodat als het glas breekt er geen gevaarlijke scherven of openingen ontstaan waaraan iemand zich zou kunnen bezeren. Gelaagd glas van Langenhuizen wordt vaak gebruikt in serres, veranda’s, dakserres, schuifpuien, balustrades en glazen wanden. Gelaagd glas is ook als dubbel glas en HR++ glas te verkrijgen.

Inbraakwerend gelaagd glas

Gelaagd glas is in diverse veiligheidsniveau’s te verkrijgen en is hierdoor ook te gebruiken als beveiligingsglas tegen inbraak en geweld. Voor deze toepassing wordt een extra sterke folie gebruikt. Uw raam zal breken maar in zijn geheel bij elkaar blijven en een inbreker zal heel veel moeite hebben om hier doorheen te komen, uw huis wordt aanzienlijk veiliger met gelaagd inbraakwerend glas.

Dubbel glas ramen gelaagd glas vervangen in Cuijk en Heesch

Onze 24 uurs glasservice staat dag en nacht voor u klaar om uw gelaagd glas (ook in dubbel glas ramen) te vervangen bij schade. Is uw ruit stuk bel dan 0412 – 45 24 44 voor Langenhuizen glasservice Heesch en als u in Cuijk woont belt u met 0485 – 35 07 50. Wilt u meer informatie over ons gelaagd glas en de mogelijkheden ermee of heeft u een andere vraag? U kunt altijd een bezoek brengen aan onze showroom in Heesch of Cuijk. Maak een afspraak voor in de showroom of bij u op locatie.

Wilt u direct meer informatie over gelaagd glas?